Muzikanten


Muzikaal leider – Sjef van Weert

Sjef schuift graag zijn trombone. Zijn blaashouding is in Boxtel en omstreken bekend als ‘de Sjef’. Sjef is streng doch rechtvaardig en houdt ons ritmisch en melodisch strak. Zo doet hij zijn naam eer aan.

Lisa Spijkers

Lisa is ons ‘piccolo’ trompettistje. Volgens de anderen uit de trompetsectie is ze de knapste trompettist uit de groep. Lisa is het hoofd van de commissie ‘lief en leed’ en zorgt dat niemand iets te kort heeft. Val haar niet lastig, want dan belt ze haar papa.

René Hoffmans

René (trompet) heeft altijd het gas erop. René is niet de eerste Hoffmans in dit orkest. Zijn opa Wim en zijn vader Frans waren er vanaf het eerste uur bij.

Patrick den Dekker

Deze motormuis en AV-technicus speelt samen met zijn trompetmaatjes de sterren van de hemel. In het begin had hij wat moeite met de pasjes, maar nu verzint hij ze gewoon zelf. Patrick is met zijn werk regelmatig in het buitenland. Zo komt hij wel eens in de Emiraten, Duitsland, Limburg en Italië.

Corné Melsen

Onze nieuwste aanwinst en nú al onmisbaar op de drums. Enthousiast en nog een beetje bescheiden – hoe lang zou dat duren 😉 –  laat hij ons orkest swingen met de juiste beat.

Micha van Dijk

Na een verleden als (b)-artiest heeft hij nu promotie gemaakt tot basdrummert en percussionist. Met zijn Haagse tongval zorgt hij regelmatig voor wat ‘Oh Oh’s’ in het publiek


Leander de Vries

Deze sympathieke vent zorgt samen met maatje Els van Esch voor de Baritonpartijen. De mooie ronde klanken die hij uit dit instrument weet te halen zorgen voor een mooie middenlaag. Ook in te huren als Nico van Eigen Huis en Tuin.

Els van Esch

Groen staat Els erg goed. Net als blauw. Want naast bariton bij DAB speelt ze ook bij  Fanfare St. Arnoldus in Lennisheuvel. Samen met Leander is zij de ‘cello’ van de groep.

Desiree van Weert

Met haar klarinet zorgt ze voor de hogere regionen van de band. Haar trills en fills maken de nummers af. Is de favoriete muzikant van voormalig sousafonist Stephan. En van de rest natuurlijk.

Ans van Weert

Naast voorzitter en regeltante is Ans onze allerbeste altsaxofoniste (daag haar uit!). Haar gevoelige timbre heeft menig hart in het publiek veroverd. Maar Ans kan meer dan dat. Wanneer Ans de stoute schoenen aantrekt en haar fluitje tevoorschijn haalt weet je pas echt dat het feest begonnen is.

Carmen Moors

Deze enthousiaste saxofoniste houdt wel van een feestje. Als “bossche bol” met Boxtelse roots daagt ze Ans graag uit voor de titel “allerbeste altsaxofoniste van het orkest”!

Bart de Bresser

Deze tenorsaxofonist is, geloof het of niet, de oudste van het stel. Bart geniet van de samenhang van de club en de mooie optredens. Hij heeft het allemaal al meegemaakt, maar DAB blijft hem fascineren. Zijn tenorsax is dan ook onmisbaar in het geheel. Voor een solo met een rauw randje ben je bij hem aan het juiste adres.

Jessica van Oirschot

Jessica is onze nieuwste aanwinst op tenorsaxofoon. Haar talent beperkt zich niet tot saxofoon. Ze speelt namelijk ook klarinet en kan heel goed ja-knikken, muntjes in het water gooien en met de hond op de foto. Laten wij deze talenten nu net allemaal kunnen gebruiken!

Vincent Vijverberg

Vincent begon zijn muzikale loopbaan op piano, maar gelukkig voor ons heeft-ie er nog een baritonsaxofoon bij genomen. Deze student en stille genieter zorgt hiermee dan ook voor de onmisbare basklanken in ons orkest.

Bart Pauwels

wij zijn erg blij met deze basgitarist die de beat van onze drummer lekker begeleidt. Samen zorgen zij er voor dat de band swingt. Bart werkt er hard voor om met zijn basloopjes de verschillende muziekstijlen op de juiste manier te begeleiden.